Klop de eieren los in een kom met slagroom of melk en breng op smaak met zout en peper.
Smelt de boter in een koekenpan met dikke bodem.
Giet het eimengsel in de pan en verwarm op laag vuur, roerend met een houten spatel, tot het ei begint te stollen.
Schep de bosuitjes en garnalen erdoor en bak nog 1-2 minuten tot het roerei redelijk stevig is maar nog wel glanst.
Rooster intussen de shoarmabroodjes in een broodrooster.
Knip de tuinkers los.
Halveer de broodjes en duw ze iets open.
Verdeel driekwart van de tuinkers over de halve broodjes en schep het roerei erin.
Garneer met een toefje tuinkers.
Notities / Tips / Wijnadvies
Als je liever geen vlees of vis eet, vervang dan de garnalen door reepjes vegetarische ham.Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht, maar voor het ontbijt kun je ook kiezen voor een verse jus d'orange.