Verwarm de oven voor op 200°C en haal het deeg uit de diepvries.
Halveer de pompoen, verwijder de pitten, snijd in schijven en schil ze.
Snijd vervolgens in blokjes.
Meng in een kom de basterdsuiker, tabasco, tomatenketchup en olie.
Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de pompoen, ham en pecannoten erdoor.
Laat even marineren.
Bestuif het aanrecht met bloem en rol de deeglapjes uit tot een ronde lap van 30 cm doorsnede.
Bekleed een taartvorm met het deeg en druk de randen goed aan.
Klop de eieren los met de room en voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel het eimengsel over de bodem van de taartvorm en schep het pompoenmengsel erin.
Bak de taart in 30-40 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
Serveer de taart met een groene salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze taart smaakt heerlijk met een frisse groene salade.
Voor een extra crunch kun je de pecannoten eventueel lichtjes roosteren voordat je ze toevoegt aan de taart.