Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel bonenpannetje met ei
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
375
gr
sperzieboontjes
▢
Zout
▢
375
gr
aardappelen
▢
100
gr
kerstomaten
▢
1
sjalot
▢
4
eetlepels
maïskiemolie
▢
Versgemalen peper
▢
2
eieren
Instructies
Maak de boontjes schoon, spoel ze en kook ze gedurende 10 minuten in gezouten water.
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in grote stukken.
Spoel de kerstomaten af en snijd ze doormidden of in vieren.
Schil de sjalot, snijd hem doormidden en in ringen.
Laat de geblancheerde boontjes uitlekken.
Bak de aardappelen in 10 minuten in de hete maïskiemolie goudbruin.
Voeg de sjalotringen toe en bak ze mee.
Kruid met peper en zout.
Voeg de geblancheerde boontjes en de kerstomaten toe, meng zorgvuldig en warm het geheel door.
Klop de eieren los, giet ze over de groenten en laat ze stollen.
Kruid het gerecht met peper en zout naar smaak.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit smakelijke aardappel-bonenpannetje met ei!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Ei
/
Groenten