Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel curry met bloemkool
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
el
boter
of margarine
▢
1
tl
kurkuma
geelwortelpoeder
▢
1
el
kerriepoeder
▢
½
tl
gemberpoeder
▢
½
tl
komijnzaadjes
▢
200
g
bloemkoolroosjes
▢
2
dl
kokosmelk
blik
▢
1
mespunt
suiker
▢
1
tl
citroensap
▢
3
takjes
verse koriander
Instructies
Snijd de aardappelen in blokjes.
Snipper de ui en knoflook en fruit ze goudgeel in de boter of margarine.
Roer de specerijen erdoor en bak ze 1 minuut mee.
Voeg de aardappelblokjes en bloemkoolroosjes toe, en meng goed.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg suiker en citroensap toe.
Laat het geheel op een lage pit in ongeveer 15 minuten gaar worden.
Zorg ervoor dat de aardappelblokjes en bloemkoolroosjes heel blijven.
Knip de verse koriander fijn en strooi het over het gerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze Aardappel Curry met Bloemkool met gestoofde lamslappen voor een heerlijke combinatie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch