Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken aardappelen met rozemarijn en knoflook
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gr.
aardappelen
of zak aardappelpartjes
▢
3
teentjes
knoflook
▢
½
zakje
verse rozemarijn
zakje van 15 gr.
▢
3
el.
olijfolie
Instructies
Knoflook pellen en fijn pletten.
Rozemarijnnaaldjes van takjes nemen.
In (hapjes)pan olie verhitten.
Knoflook, rozemarijn en gekookte en in partjes gesneden aardappelen toevoegen.
Afgedekt 2 minuten bakken en onafgedekt in ca. 6 minuten gaar bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch