Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sjoe sjoe
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
uien
▢
1
pond
varkensvlees
▢
Kerrie
▢
2
tablet
vleesbouillon
▢
2
eetlepels
bloem
▢
6
eetlepels
pindakaas
▢
6
eetlepels
rozijnen
▢
3
bananen
▢
4
schijven
ananas
▢
Rijst
Instructies
De uien fijn snijden en fruiten.
Het vlees in blokjes snijden en bij de uien toevoegen.
Wat kerrie over het vlees strooien en het vlees braden.
Van de bouillonblokjes ½ l bouillon maken.
2 eetlepels bloem aan het vlees toevoegen, goed roeren en daarna de bouillon toevoegen.
Heel goed roeren, dan de pindakaas erdoor roeren, rozijnen toevoegen en alles nog 20
minuten laten sudderen.
Af en toe goed doorroeren, op het laatst de ananas en banaan in stukjes snijden en toevoegen.
Eventueel nog wat ananassap toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst en een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees