Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Smoor djawa van Auteur onbekend
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
doorregen rundvlees
in blokjes
▢
3
stuks
ui
fijngesneden
▢
2
teentjes
knoflook
fijngesneden
▢
3
stuks
geschilde aardappel
in blokjes
▢
2
eetlepels
assemwater
▢
4
kruidnagels
▢
½
theelepel
nootmuskaat
▢
2
eetlepels
ketjap manis
▢
1
theelepel
versgemalen zwarte peper
▢
Zout
naar behoeven
Instructies
Vlees inwrijven met zout, peper en nootmuskaat, bakken in wat olie en dan ketjap plus een kopje water toevoegen.
Deksel op de pan doen en het vlees laten smoren totdat het vocht tot de helft is ingekookt.
Ui, knoflook, kruidnagel en aardappel fruiten en bij het vlees voegen.
Doe er het assemwater bij, sudder totdat het vocht is ingekookt en het vlees gaar is
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer bij witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Rundvlees
Land van herkomst
Oosters