Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dessert au Roquefort
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
g
boter
zachte
▢
50
g
Roquefort
▢
Versgemalen peper
▢
1
ei
▢
1
eetlepel
melk
▢
50
g
zelfrijzend bakmeel
▢
Sesamzaad
▢
4
eetlepels
sinaasappelmarmelade
▢
3
eetlepels
rode port
▢
1
sinaasappel
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Klop de boter, Roquefort kaas en wat versgemalen peper tot een glad mengsel.
Voeg het ei toe en mix nog 2 minuten.
Roer met een spatel de melk en het zelfrijzend bakmeel erdoor.
Vul 4 papieren cakevormpjes en bestrooi ze met sesamzaad.
Bak de cakes 25 minuten in de voorverwarmde oven op 175 °C.
Meng de sinaasappelmarmelade en rode port en breng dit mengsel aan de kook.
Serveer de cakejes warm met de warme saus, gegarneerd met partjes sinaasappel.
Geniet van deze bijzondere gerechten!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Kaas
Land van herkomst
Frankrijk