Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Duiveltjes varkensvlees
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
kg
varkensfricandeau
in flinke dobbelstenen gesneden
▢
½
kg
uien
gesneden
▢
10
eetlepels
ketjap manis
▢
1
dl
currysaus
▢
1
eetlepel
azijn
▢
1
theelepel
suiker
▢
1
theelepel
knoflookpoeder
▢
1
theelepel
sambal
▢
2
theelepels
boemboe saté of saté kruiden
▢
1
theelepel
gemberpoeder
djahé
▢
1
eetlepel
pindakaas
zo grof mogelijk
▢
Peper
▢
Zout
▢
Strooi Bouillonpoeder
▢
Water
Instructies
Braad het vlees aan tot het goudbruin is en breng op smaak met een flinke mespunt peper.
Voeg de gesnipperde uien toe en bak deze even aan.
Voeg de ketjap, curry, azijn, suiker, knoflook, sambal, sate kruiden, djahé, en een beetje water toe.
Laat het gerecht gaar worden in ongeveer een half uur.
Voeg af en toe wat water toe om aanbranden te voorkomen.
Als het vlees gaar is, maak het dan af met de pindakaas en breng op smaak met naar smaak strooi bouillon, peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Varkensvlees