Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese Groenten uit de Wok
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
hamlappen
in blokjes
▢
100
g
gekookte gepelde garnalen
▢
750
g
paksoi
in reepjes
▢
100
g
taugé
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
250
ml
vleesbouillon
▢
1
eetlepel
sesamolie
▢
4
eetlepels
olie
▢
2
uien
gesnipperd
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Verhit olie in een wok en fruit de ui.
Schep de ui uit de wok.
Verhit 2 eetlepels olie en roerbak het vlees met zout en peper bijna gaar.
Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe.
Laat het aan de kook komen en beetgaar worden.
Roer de ui, sesamolie, taugé en garnalen erdoor.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Varkensvlees
/
Zeevruchten