Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eieren en Cocotte
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eieren
▢
4
plakjes
rauwe ham
in reepjes gesneden
▢
4
eetlepels
geraspte kaas
▢
4
eetlepels
slagroom
▢
Zout
▢
Peper
▢
2
lente-uitjes
in dunne ringen gesneden
▢
4
kleine
ovenschaaltjes
Instructies
Giet in elk ovenschaaltje de inhoud van 1 losgeklopt ei en 1 eetlepel slagroom.
Leg hierop de reepjes ham en de geraspte kaas en bestrooi met zout en peper.
Zet de bakjes in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C en bak ze gedurende 15 minuten tot de eieren gaar zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Garneer met lente-uitjes en serveer warm.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Lunch