Snijd de kipfilets horizontaal in plakken van ongeveer 1,5 centimeter dik.
Breng de kip op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Meng in een kom de eieren met de melk.
Plaats de kipstukken aan de linkerkant.
Zet rechts daarvan de bloem en daarnaast het eimengsel.
Open de zak Bugles en verkruimel de chips door erin te knijpen.
Wentel de kipstukken één voor één door de bloem, daarna door het eimengsel en vervolgens in de verkruimelde Bugles.
Hussel de zak om de kipstukken gelijkmatig te bedekken.
Leg de gekruide kipstukken op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten, of tot ze knapperig en gaar zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte en verfrissende witte wijn zoals een Pinot Grigio vormt een goede aanvulling op deze knapperige kipstukjes. De frisheid van de wijn helpt de smaken in balans te brengen en verfrist het gehemelte tussen de bites door.