Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roggebroodsandwich met Jonge Kaas
Deze roggebroodsandwich met jonge kaas is snel en gemakkelijk te maken en biedt een heerlijke combinatie van smaken. Perfect voor een snelle lunch of als onderdeel van een uitgebreid ontbijt.
Porties:
1
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
plakken
roggebrood
2 vierkantjes per plak
▢
1
plak
jonge kaas
30+
▢
1
kleine
tomaat
▢
Halvarine
▢
4
blaadjes
rucola
Instructies
Snijd twee plakken roggebrood doormidden.
Snijd met een mes plakjes kaas van dezelfde grootte als de roggebroodstukjes.
Snijd van de tomaat uit het midden 2 dikke plakken.
Bestrijk de roggebroodstukjes dun met halvarine en leg op elk stukje een passend plakje kaas.
Leg op belegde stukjes roggebrood een plak tomaat en een of twee blaadjes rucola.
Leg de andere roggebroodstukjes er met de kaas naar beneden op.
Verpak de sandwiches per stuk strak in huishoudfolie.
Voedingswaarden
Calories:
259
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
1
g
|
Vet:
9
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Ontbijt
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch