Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Petit Pain met Rosbief en Komkommer
Porties:
1
Bereidingstijd:
6
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
petit pain
▢
¼
komkommer
in blokjes gesneden
▢
1
el
fijngeknipte bieslook
▢
2
el
Griekse yoghurt
▢
Versgemalen peper
▢
Boter
▢
2
plakjes
rosbief of fricandeau
Instructies
Meng de komkommer met de bieslook door de Griekse yoghurt.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de petit pain open en bestrijk de snijvlakken dun met boter.
Leg de plakjes rosbief op de onderkant van het broodje en schep de komkommer erop.
Plaats de bovenkant van het broodje erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze lichte en frisse sandwich past goed bij een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
302
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
17
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
1.8
mg
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Ontbijt