Roer met een garde of vork de melk en suiker door het eimengsel, totdat de suiker volledig is opgelost.
Verkruimel de speculaasjes en voeg ze toe aan het mengsel.
Doop de sneetjes brood in het eimengsel en zorg dat ze goed doordrenkt zijn.
Bestrooi met extra verkruimelde speculaas.
Verhit boter in een koekenpan en bak de sneetjes brood stevig en goudbruin aan beide zijden.
Herhaal dit proces met de overgebleven sneetjes brood.
Bereidingswijze voor de smoothie:
Was de sinaasappel en rasp wat van de sinaasappelschil.
Pers de sinaasappel en de mandarijnen uit.
Voeg de bananen en de sinaasappelrasp toe aan het sap.
Giet het mengsel op de Griekse yoghurt en mix alles met een staafmixer of blender tot een gladde smoothie.
Serveer de smoothie samen met de wentelteefjes voor een heerlijk ontbijt of lunch.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:Aangezien dit een ontbijt- en lunchgerecht betreft, wordt er doorgaans geen wijn bij geserveerd. Een alternatief is een glas vers geperst sinaasappelsap of een kopje koffie.