Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zacht Wit Brood
Porties:
1
brood
inclusief rijzen en bakken
3
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
broodbakmachine
Ingrediënten
▢
500
gram
bloem
▢
1
theelepel
gist
▢
4
eetlepels
melkpoeder
▢
1
eetlepel
suiker
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
ei
▢
240
ml
water
▢
2
theelepels
zout
Instructies
Plaats alle ingrediënten in de broodbakmachine volgens de volgorde die wordt aanbevolen door de fabrikant van je machine.
Stel de broodbakmachine in op het programma voor wit brood en start het programma.
Laat de machine het werk voor je doen terwijl het deeg wordt gekneed, gerezen en gebakken.
Haal het brood voorzichtig uit de machine zodra het programma is voltooid.
Laat het brood afkoelen op een rooster voordat je het aansnijdt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit recept maakt gebruik van een broodbakmachine voor het gemakkelijk maken van zacht wit brood.
Voedingswaarden
Serving:
1
brood
|
Calories:
1640
kcal
|
koolhydraten:
325
g
|
Protein:
52
g
|
Vet:
20
g
|
Zout:
3.2
mg
|
Sugar:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
Land van herkomst
Wereldkeuken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch