Leg de plakjes bladerdeeg op een werkbank en prik ze in met een vork.
Vorm het bladerdeeg om de buitenkant van de bakvormpjes en snijd de randen bij voor een strakke rand.
Plaats de vormpjes op een rooster in het midden van de oven en bak ze in 15 tot 20 minuten goudgeel gaar en droog.
Laat de bladerdeegbakjes iets afkoelen en haal ze vervolgens uit de vormpjes.
Laat verder afkoelen.
Roer intussen de mascarpone los met wat honing naar smaak.
Voeg de rasp van de limoen toe en scheur enkele basilicumblaadjes in stukjes.
Meng goed.
Schep het mascarponemengsel in de afgekoelde bladerdeegbakjes.
Snijd de aardbeien in plakjes en vul de taartjes speels op.
Garneer eventueel met extra basilicumblaadjes of een snufje poedersuiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor de liefhebbers: banketbakkersroom kan ook gebruikt worden in plaats van mascarpone.Serveer deze heerlijke aardbeientaartjes met een frisse dessertwijn zoals een Moscato d'Asti uit Italië.