Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Argentijnse Empanadas met Gestoofd Rundvlees
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
2
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
stoofvlees
▢
2
ui
▢
1
eetlepel(s)
Al-Andalus kruiden
▢
150
ml
fond
▢
8
plakjes
bladerdeeg
▢
water
▢
1
ei
Instructies
Bak het stoofvlees en de uien aan, voeg de kruiden toe en blus af met de fond.
Stoof het vlees een uur in de stoomoven op 120 °C.
Laat het stoofvlees koud worden in de koelkast.
Roer het stoofvlees met een vork los.
Verwarm de oven voor op Intensief Bakken op 200 °C.
Rol het bladerdeeg uit en steek deze uit met de grootste steker. Bestrijk de randen van het bladerdeeg voor de helft met water.
Schep de vulling net iets uit het midden. Vouw ze dicht, laat de lucht ontsnappen en druk met een vork de randen aan.
Leg ze op de bakplaat en bestrijk de empanadas met het losgeklopte ei.
Schuif de bakplaat in de oven op het 1e niveau en bak ze gaar in 20-25 minuten.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
1.2
mg
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vlees
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Argentinië