Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indonesische Babi Ketjap met Sappige Sperziebonen
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
rijst
▢
1
paprika
schoongemaakt en in dunne reepjes gesneden
▢
500
gram
hamlappen
in blokjes gesneden en drooggedept
▢
500
gram
gebroken sperziebonen
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
500
gram
pot roerbaksaus babi ketjap
▢
125
gram
taugé
▢
60
gram
zakje kroepoek
Instructies
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Kook de sperziebonen beetgaar in 8 minuten.
Verhit in een braadpan de olie en bak het vlees in 5 minuten bruin en gaar.
Voeg de reepjes paprika toe en bak deze 2 minuten mee.
Schep de roerbaksaus en taugé erdoor en laat het geheel goed doorwarmen.
Serveer de Babi Ketjap met rijst, sperziebonen en kroepoek.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Norton Torrontés
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië