Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde omelet van C1000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
100
gram
magere spekreepjes
▢
8
ei
(m)
▢
1
deciliter
Blue Band Finesse voor koken
▢
peper
▢
zout
▢
3
eetlepel
bieslook
geknipt
▢
1
blik
Bonduelle Mexico melange
(blik, 400 g)
Instructies
Verwarm de olie in een ruime koekenpan en bak de spekreepjes knapperig uit.
Klop intussen de eieren met de kookroom, peper en zout naar smaak en het bieslook los.
Schep de Mexico melange erdoor en schenk het mengsel bij het spek in de pan.
Roer een keer om en laat het ei op een halfhoog vuur stollen en lichtbruin kleuren.
Keer de omelet met behulp van een grote (spat)deksel en laat de andere kant lichtbruin kleuren.
Snijd de omelet in punten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een geroosterde aardappeltjes uit de oven en sperziebonen.
Wijnadvies:
Vina Baida Tinto
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch