Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gezonde Tartaarbroodjes met Ei en Frisse Groenten
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
1
bruin stokbrood
▢
2
bakjes
verse tartaar met uitjes
à 150 gram
▢
4
eetlepels
halvanaise
▢
½
zak
kropsla
à 200 gram
▢
1
bakje
wortelrauwkost
150 gram
Instructies
Kook de eieren hard (8 minuten), spoel ze onder koud stromend water af, pel ze en snijd ze in plakjes.
Halveer het stokbrood in de lengte.
Besmeer de ene helft met halvanaise en de andere helft met tartaar.
Beleg het stokbrood met sla, uitjes (van de tartaar), wortelrauwkost en plakjes ei.
Klap het stokbrood dicht en snijd het in 4 stukken.
Serveer deze gezonde tartaarbroodjes als een smakelijk gerecht voor een picknick.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte, fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past goed bij de frisse groenten en tartaar.
Voedingswaarden
Calories:
390
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
12
g
|
Zout:
1.5
mg
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland
Feestdagen etc
Picknick