Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aziaitische Bladerdeegrolletjes
Porties:
18
rolletjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg
▢
2
stuks
lente ui in de lengte in vieren gedeeld
▢
200
g
verse taugé
▢
2
g
rote wortels in reepjes gesneden
▢
1
knoflook
▢
2
eetlepel(s)
soyasaus
▢
1
eetlepel(s)
gember
▢
2
eetlepel(s)
chilisaus
▢
1
ei
Instructies
Verwarm de oven voor op 200° C.
Haal het bladerdeeg ca. 10 minuten voor het verwerken uit de koelkast.
Kook de wortels beet gaar, met een snufje zout.
Fruit de ringen lente ui in hete olijfolie, voeg de taugé toe en bak ze ca. 2 minuten mee.
Wortel, knoflook, soyasaus, gember en chilisaus toevoegen en kort mee verwarmen.
Laat het geheel afkoelen.
Rol het bladerdeeg af op het meegerolde bakpapier op het bakblik.
Snijdt het deeg over de lange zijde door de helft en bestrijk dit met losgeklopt ei.
Verdeel de vulling midden op de twee lange stroken deeg.
Rol het geheel op en bestrijk nogmaals met ei.
Snijdt met een scherp mes in ca. 4 cm brede stukken en snijdt overtollige randjes weg.
Bak alles in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
direct serveren, dat is het lekkerste!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Warme hapjes
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch