Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatenquiche met ricotta
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg
▢
500
g
tomaat
gewassen en gehalveerd
▢
500
g
ricotta
▢
8
ei
▢
1
bos(jes)
bieslook
▢
peper & zout
▢
Gesneden nootmuskaat
Instructies
Haal het bladerdeeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 220° C.
Leg het deeg in een ingevette rechthoekige bakvorm.
Druk de randen licht aan. Snijdt het overtollige deeg langs de randen af.
Meng de ricotta, eieren en de bieslook door elkaar.Breng het op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Vul de taartvorm met het ricotta mengsel. Verdeel hierover de tomaten.
Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 220° voor ongeveer 35 min.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch