Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijviestamppot 3
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Stamper
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
▢
zout
▢
50
gram
boter
▢
250
gram
shoarmavlees
reepjes
▢
100
gram
cashewnoten
▢
1
deciliter
melk
▢
800
gram
andijvie
▢
1
theelepel
djintan
Instructies
Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.
Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten.
Hak de cashewnoten grof.
Verwarm de melk.
Giet de aardappelen af, pureer ze en voeg de melk en de rest van de boter toe.
Schep de andijvie, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree.
Lekker met atjar tjampoer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Noten
/
Stamppot
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland