Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkoolstamppot van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1 ½
kg
aardappels
▢
zout
▢
600
gram
boerenkool
▢
1
ui
▢
1
bak
oesterzwammen
▢
1
bak
kastanjechampignons
▢
150
gram
cashewnoten
▢
1
eetlepel
boter
▢
1
dl
melk
▢
1
eetlepel
mosterd
▢
peper
▢
50
gram
oude kaas
Instructies
Kook de aardappelen met de boerenkool in weinig water met zout in ± 30 minuten gaar.
Snipper intussen de ui en roerbak hem 5 minuten in de boter met de oesterzwammen en de kastanjechampignons.
Hak 2/3 deel van de cashewnoten fijn.
Giet de boerenkool met de aardappelen af en stamp ze fijn.
Voeg melk toe tot een smeuïge stamppot ontstaat.
Schep de ui met de paddestoelen, de noten, de mosterd en de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Stamppot
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch