Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken champignons met rozemarijn
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
bakjes kleine champignons
á 250 gr
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
▢
2
theelepel
rozemarijnblaadjes
▢
peper & zout
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
koekepan
Instructies
Maak 2 bakjes kleine champignons (á 250 gr) schoon.
Verhit in een koekepan 1 eetlepel olijfolie en bak hierin 1 gepelde en gesnipperde ui
al omscheppend goudbruin.
Voeg de champignons toe en bak ze in ± 3 minuten gaar.
Schep er 2 theelepels rozemarijnblaadjes en naar smaak peper en zout door.
Druppel er 1 eetlepel citroensap over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de champignons koud of warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch