Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indonesische spruitjesstamppot
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1 ½
kg
aardappels
▢
zout
▢
1
zakje
nasigroenten
▢
30
gram
boter
▢
700
gram
spruitjes
▢
3
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
eetlepel(s)
melk
▢
50
gram
dry roasted pinda's
▢
100
gram
taugé
▢
½
zakje
cassave kroepoek
Instructies
Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar.
Wel de nasigroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de boter en roerbak de schoongemaakte spruitjes 5 minuten.
Voeg de gewelde kruiden en de ketjap toe en stoof ze in ± 5 minuten gaar.
Stamp de aardappelen met de melk, de spruitjes, de pinda's en de taugé door elkaar.
Garneer met de cassave kroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Stamppot
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch