Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Franse kippenbouten
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
kip
▢
1
blik
tomaat
▢
2
kippenbouillon
▢
3
ui
▢
4
teentjes
knoflook
▢
1
bundel(s)
peterselie
▢
1
kuipje
Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
▢
zout
▢
peper
Instructies
Maak de kippenbouten schon en smeer ze in met zout en peper.
Zet 1½ l water op het vuur en doe hierbij de tomaten & sap uit blik en de bouillonblokjes.
Snijd de uien in ringen voeg deze toe.
Als het water kookt kunnen de kippenbouten en de teentjes knoflook in de pan.
Laat dit ongeveer een uurtje zachtjes doorkoken.
Doe als laatse de verse kuriden en de Boursin erbij en laat het nog 10 minuten op het vuur staan.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Lekker met ciabatta
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Kip
Land van herkomst
Frankrijk