Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hartige Rodenbach-uiensoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
ui
▢
2
teentjes
look
▢
50
gram
boter
▢
½
liter
vleesbouillon
(blokje of vleesextract)
▢
1
eetlepel
bloem
▢
peper
zout
▢
2
flesjes
Rodenbach
(33 cl)
Instructies
Doe de boter in een kookpot en laat hem lichtjes bruinen.
Voeg de grofgesneden uien en look toe en bak ze goudbruin.
Strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen.
Giet vervolgens de bouillon en de Rodenbach in de pot en laat alles 5 minuten koken.
Breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
België