Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar.
Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
Laat de rijst zonder deksel koud worden, geregeld omscheppen.
Boen ondertussen de citroen onder de koude kraan schoon.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten ca. 3 minuten.
Rasp de schil van de citroen boven de groenten en schep de citroenschil erdoor.
Snijd de citroen doormidden.
Voeg de afgekoelde rijst en de kruidenmix toe aan de groenten.
Knijp de halve citroenen over de rijst uit en roerbak ca. 5 minuten.
Schep de nasi uit de wok en houd deze afgedekt warm.
Zet de wok terug op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en bak hierin de 4 eieren.
Bestrooi de eieren met wat zout en wat peper.
Schep de citroennasi op 4 warme borden.
Leg op elk bord een gebakken ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Zet Conimex Ketjap en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.Variatietip: Voeg met het citroensap ook 75 g hamreepjes of uitgebakken spekjes toe. Bestrooi de nasi met wat gebakken uitjes.