Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Échte aardappelsalade
Dit is het recept voor een recht-toe-recht-aan aardappelsalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg geschilde rauwe
aardappels
▢
500
gram
Hellmann's Real
▢
1
limoen
sap van
▢
20
gram
venkel
gehakte
▢
50
gram
peterselie
gehakte verse
▢
zout
▢
peper
Instructies
Doe de aardappelen in een pan koud water en breng aan de kook.
Kook voor vijftien tot twintig minuten, giet de aardappels af en zet ze opzij om af te koelen.
Ben je hongerig, ongeduldig óf allebei dan kun je het proces versnellen door de aardappels in koud water te zetten.
Zodra de aardappels afgekoeld zijn snijd je ze in middelgrote blokjes en meng je ze met alle andere ingrediënten in een kom.
Serveer met gebakken biefstuk of met een heerlijke gehaktbal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Bijgerecht
/
Salade