Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Artisjokken
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
artisjokken
▢
½
citroen
Voor de saus:
▢
1
dl
mayonaise
▢
1
dl
room
▢
1
teentje
knoflook
▢
zout
peper
▢
2
eetlepel(s)
sherry
▢
1
theelepel
mosterd
▢
wat peterselie
Instructies
Breek de steel van de artisjokken, verwijder de buitenste rand bladeren, snijd 1/3 van de bovenkant af en knip de bladpuntjes bij.
Besmeer de snijvlakken met citroen.
Doe de artisjokken met ruim kokend water met wat zout en de rest van de citroen in een pan en kook ze ± 30 minuten.
Vermeng de ingrediënten voor de saus met een keukenmachine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten