Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Drie in de pan van Onbekende Auteur
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
zelfrijzend bakmeel
▢
1 ½
dl
melk
▢
1
mespuntje
zout
▢
1
eetlepel
rozijnen
▢
15
gram
boter
▢
basterdsuiker
Instructies
Doe het zelfrijzend bakmeel met het zout in een kom, voeg er ± 0 1/2 dl melk bij en roer tot een glad beslag is ontstaan.
Meng er de rest van de melk door en blijf roeren tot een glad beslag is ontstaan.
Voeg de rozijnen bij het beslag.
Verwarm de helft van de boter in een koekenpan tot het schuim wegtrekt en zet het vuur laag.
Laat in de pan driemaal 1 eetlepel beslag mooi rondlopen en keer de drie in de pan als de bovenkant droog is.
Bak ook de tweede kant bruin.
Doe de koekjes op een boterhambordje en bestrooi ze met basterdsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken