Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crostini met spinazie en pesto
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rode ui
▢
4
tomaat
▢
8
sneetjes
wit-casinobrood
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
200
gram
panklare spinazie
(zak à 300 gram)
▢
3
eetlepel(s)
pesto alla genovese
(potja à 190 gram)
Instructies
Ui pellen en snipperen.
Tomaten in dunne reepjes snijden.
Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren.
Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan.
In wok of braadpan ui in olie fruiten.
Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is.
Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen.
Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
Land van herkomst
Italië