Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccoli pasta ovenschotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
stronk broccoli
▢
250
g
pasta naar keuze
▢
400
g
tomaat
▢
1
zakje
Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese a 43 g
▢
200
ml
crême fraiche
▢
150
g
mozzarella
▢
Extra nodig: ingevetteovenschaal
Instructies
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Schil de steel en snijd hem in dunne plakjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat hem in een vergiet uitlekken.
Breng een ruime pan water aan de kook en blancheer de broccoli 2-3 min.
Giet af en laat uitlekken.
Schep de pasta met de broccoli en de tomatenblokjes door elkaar.
Verdeel het pastamengsel over de bodem van de ovenschaal.
Roer de inhoud van het zakje Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese met de crème fraîche door elkaar.
Schenk het over de pasta in de schaal.
Schud de schaal om de saus goed over de pasta te verdelen.
Strooi de mozzarella erover.
Bak de broccoli pasta ovenschotel 35-40 min. in de voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ovenschotel
/
Pasta