Dit lekkere vegetarisch recept met noodles, worteltjes, prei en cashewnoten is snel en makkelijk te maken. Het recept is kruidig op smaak gebracht met de Conimex curry lemongrass & chili wok paste.
Laat de baby-maïs uit blik uitlekken. Snijd de prei in ringen, de worteltjes in schuine dunne plakjes en halveer de mais. Hak de cashewnoten grof en de koriander fijn.
Verhit 2 el Wokolie, wok de wortel en de prei ca. 3 minuten. Voeg de baby-maïs toe en roerbak ca. 2 minuten op laag vuur.
Voeg de Wok Paste en de woknoedels toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
Serveer de curry lemongrass & chilinoedels met baby maïs in diepe borden.
Bestrooi de curry lemongrass & chilinoedels met cashewnoten en koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
SERVEERTIP
Serveer de Curry Lemongrass & Chilinoedels met baby maïs met Conimex Cassave Kroepoek.
VARIATIES
Wok voor een niet vegetarische variant eventueel stukjes kip, kalkoen of gehakt mee met de maïs. Gebruik dan maar 20 g cashewnoten.