Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koninklijk borrelhapje
Porties:
8
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
paprika
▢
1
bos
bospeen
▢
1
bakje
tomaat
▢
200
gr
cheddar aan een stukje
▢
50
gr
olijven
▢
4
eetlepels
olijvenpesto
▢
8
takjes
munt
Instructies
Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen.
Schrap de bospeen met een dunschiller en laat aan de uiteinden wat van het groen zitten.
Was de kerstomaatjes.
Snijd de kaas in plakken van ± 1/2 cm dik en snijd de plakken diagonaal door tot lange driehoeken.
Rangschik de paprika, de bospeen, de kerstomaatjes en de kaas op een schaal.
Pureer de olijven met de pesto en de munt tot een saus.
Serveer de saus in een kommetje erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas
/
Koude Hapjes