Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champagne love bowl
Porties:
20
glazen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
verse ananas
▢
3
eetlepel(s)
suikersiroop
▢
100
ml
dry orange Curaçao
▢
100
gram
amandellikeur
▢
65
ml
grenadinesiroop
▢
1
fles
witte rum
▢
2
flessen
champagne
▢
1
fles
mineraalwater
▢
1
sinaasappel
▢
wat aardbeien
Instructies
Snij de ananas in schijven, verwijder de randen en de harde kern.
Snij de schijven in stukjes.
Doe de ananasstukjes in een bowlschaal.
Voeg de suikersiroop, dry orange curacao, amandellikeur en grenadinesiroop toe.
Leng het aan met de rum en laat deze basis 2 uur koelen.
Leng voor het serveren aan met de champagne en mineraalwater.
Garneer het geheel met kleine sinaasappelschijfjes en verse aardbeien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer dit in mooie brede glazen op een pootje en het ziet er gelikt uit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koude Dranken