Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met gorgonzolasaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300-400
gram
fusili
▢
zout
▢
peper
▢
½
deciliter
melk
▢
100-150
gram
verkruimelde gorgonzola
▢
30
gram
boter
▢
1
deciliter
slagroom
▢
nootmuskaat
▢
2-3
eetlepel
peterselie
▢
4-6
eetlepel
Parmezaan
Instructies
Kook de fusilli beetgaar.
Verwarm de melk met de gorgonzola, boter en slagroom 4 - 6 minuten in een steelpan tot de gorgonola gesmolten is en de saus de goede dikte heeft.
Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en peterselie.
Meng de saus door de uitgelekte pasta en strooi de parmezaanse kaas erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch