Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaas-groentestengels met dip
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
stengels
bleekselderij
▢
½
courgette
▢
½
winterwortel
▢
½
paprika
▢
1
plak
belegen Maaslander
± 150 gr
▢
1
plak
jong belegen kaas
± 150 gr
▢
1
zakje
dipmix taco
6 gr, Duyvis
▢
1
zakje
dipsaus tzatziki
6 gr, Duyvis
▢
6
eetlepel(s)
biogarde
Instructies
Maak de groenten schoon en was ze.
Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de
groenten in repen van ± 10 cm.
Snijd de kaassoorten in gelijke repen.
Bereiding saus:
Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix.
Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de
tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe.
Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water
verdunnen.
Notities / Tips / Wijnadvies
De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas
/
Koude Hapjes