Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kaas Broodschotel
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
sneetjes
oud brood
▢
1
potje
Pesto
Grand'Italia
▢
3
ei
▢
⅛
liter
crême fraiche
▢
½
dl
melk
▢
300
gram
jong belegen kaas
Instructies
Snijd de korstjes van het brood, besmeer het met de pesto en leg de sneetjes naast elkaar in een ovenschaal.
Klop de eieren los met de crème fraîche en de melk en schenk het mengsel over het brood in de ovenschaal.
Strooi de geraspte kaas erover en bak de schotel in 35-40 minuten in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven goudbruin en gaar.
(Dek de schotel af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker dreigt te worden).
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Kaas