Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Gegratineerde groenteschotel
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
tarwekorrels
Natufood
▢
1
groentebouillontablet
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
ui
▢
1
paprika
in stukjes
▢
1
paprika
in stukjes
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
2
eetlepel(s)
basilicum
fijngesneden
▢
150
gram
gorgonzola
in stukjes
▢
2
ei
▢
zout
▢
peper
extra nodig:
▢
ovenschaal
ingevette
Instructies
Kook de tarwekorrels met 3 dl kokend water en het bouillontablet in 20-30 minuten gaar en giet ze daarna af.
Verwarm de oven voor op 225°C.
Bak de ui, paprika en knoflook 5 minuten in de olie.
Schep de tarwe erdoor en schep het mengsel in de ovenschaal.
Verdeel het basilicum en de gorgonzola erover.
Klop de eieren los met zout en peper, schenk ze in de ovenschaal en laat het gerecht in het midden van de oven in 15 minuten gratineren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Ovenschotel
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch