Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kaascrème
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
gorgonzola
▢
1 ¼
dl
slagroom
▢
versgemalen
peper
▢
2
eetlepels
munt
fijngesneden verse
▢
2
eetlepels
basilicum
fijngesneden verse
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
stengels
bleekselderij
▢
plakjes
komkommer
▢
blaadjes
witlof
Instructies
Ontkorst de gorgonzola en wrijf hem door een zeef.
Klop de slagroom stijf en spatel die voorzichtig door de kaas.
Breng het kaasmengsel met peper op smaak, doe het in een mooie ronde kom en laat het in de koelkast 3 uur opstijven.
Meng de munt en het basilicum met de olie.
Stort de kaascrème op een bord en garneer met toefjes kruiden.
Serveer de bleekselderij, komkommer en witlof bij de kaascrème.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodbeleg
/
Hapjes
/
Kaas
/
Koude Hapjes