Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktbrood van Astrid Veltman 2
Porties:
8
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rond wit vloerbrood van 25 cm doorsnee
▢
2
ui
▢
150
gram
belegen kaas
▢
100
gram
taugé
▢
5
takjes
peterselie
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
450
gram
mager rundergehakt
▢
2
eetlepels
mosterd
▢
2
eetlepels
ketjap manis
▢
1 ½
theelepel
sambal
Instructies
Snijd het kapje van het brood en hol het uit; verkruimel de inhoud.
Snijd de kaas in kleine blokjes, snipper de uien, was de taugé en knip de peterselie fijn.
Verwarm de oven voor op 225°C.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uien.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg de broodkruimels toe en verwarm het geheel 3 minuten.
Voeg de taugé, sambal, mosterd en ketjap toe en roer alles goed door.
Voeg naar smaak peper en zout toe. neem de pan van het vuur en voeg de kaas en de peterselie toe.
Vul het brood, zet het kapje erop en vouw er aluminiumfolie omheen.
Bak het 25 minuten in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vlees