Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolrabi-gehaktschotel met bieslooksaus
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gram
gehakt
▢
zout
▢
peper
▢
nootmuskaat
▢
1
theelepel
Paprikapoeder
▢
½
eetlepel
paneermeel
▢
1
kruidenbouillontablet
▢
250
gram
aardappels
in stukjes
▢
2
koolrabi
in reepjes
▢
1
zakje
witte saus
▢
20
fijngeknipte
bieslook
Instructies
Meng het gehakt, zout, peper, het paprikapoeder en het paneermeel in een kom door elkaar en vorm hier kleine balletjes van.
Breng in een pan 1/2 liter water met het bouillontablet aan de kook, voeg de aardappelen en de koolrabi toe en laat ± 5 minuten koken.
Voeg de gehaktballetjes toe en kook alles in nog eens ± 10 minuten zachtjes gaar.
Maak intussen de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng op smaak met nootmuskaat en roer er de bieslook door.
Giet het gehakt-koolrabimengsel af en schep de saus erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ovenschotel
/
Vlees