Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse schotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
gram
gehakt
▢
1
pot
kidneybonen
▢
1
klein blikje
ananas
▢
2
eetlepels
rozijnen
▢
1
zakje
Mexicaanse kruiden
▢
Tortilla-chips
▢
geraspte
belegen kaas
Instructies
Kruid het gehakt naar keuze en braad het in olie of boter aan.
Voeg de Mexicaanse kruiden, de kidneybonen, de stukjes ananas en de rozijnen toe en laat alles warm worden.
Schep het geheel over in een ovenschaal, strooi flink wat tortilla-chips over het gerecht en garneer met geraspte kaas.
Zet de schotel ± 5 minuten in een hete oven tot de kaas een mooi bruin korstje heeft.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees
Land van herkomst
Mexico