Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam besengèk van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kip
▢
1
ui
▢
3
teentjes
knoflook
▢
3
groene peper
▢
3
theelepel
koriander
▢
1
theelepel
komijn
▢
20
gr verse
laos
▢
3
theelepel
trassi
▢
1
dl
tamarindewater
▢
1
dl
kokosmelk
▢
1
bos verse
koriander
▢
0,3
dl
olie
Instructies
Stamp de ui, de knoflook, de groene pepers en de laos fijn en voeg het korianderpoeder, het komijnpoeder en de trassi toe.
Fruit dit mengsel in de olie aan en voeg de in stukken gesneden kip toe.
Bak de kip bijna gaar.
Blus af met het tamarindewater en de kokosmelk en stoof de kip verder gaar.
Serveer de kip met gehakte verse koriander erover gestrooid.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië