Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam kerrie 2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
kip
filet
▢
ketjap
▢
knoflook
▢
peper
▢
zout
▢
1
grote
ui
▢
1
paprika
rood
▢
1
paprika
groen
▢
kerrie
▢
1
kopje
melk
▢
allesbinder
Instructies
Snijd 250 gr kipfilet en in stukjes en marineer die in ketjap, knoflook, peper en zout.
Snijd 1 grote ui, 1 prei, 1 rode en 1 groene paprika klein.
Bak de kipstukjes gaar en voeg dan de ui en later de prei en de paprika's toe (doe niet teveel tegelijk in de pan).
Bestrooi het geheel rijkelijk met kerrie, voeg 1 kopje melk toe en laat alles 10 minuten stoven.
Bind de saus met allesbinder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië