Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Maaltijd ossenstaartsoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gr
mager rookspek
in blokjes gesneden
▢
20
gr
boter
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
ui
▢
150
gr
champignons
▢
200
gr
gehakt
aangemaakt met kruiden
▢
1
blik
ossenstaartsoep
▢
1
pot
witte bonen
▢
1
beker
zure room
▢
fijngeknipte
peterselie
Instructies
Smelt de boter en bak hierin het spek uit.
Bak dan de fijngesnipperde knoflook, de kleingesneden ui, de in plakken
gesneden champignons en het tot balletjes gedraaide gehakt met het spek mee.
Bereid de soep volgens de gebruiksaanwijzing op het blik en voeg die samen met de witte bonen aan het spekmengsel toe.
Warm het geheel goed door.
Schep op de borden een lepel zure room op de soep en strooi er peterselie over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kook naar smaak een flinke scheut sherry mee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep