Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pindasoep 4
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
rode peper
of 1 theelepel sambal oelek
▢
1
prei
▢
1
blik
kikkerwten
400 gr
▢
1
blik
maïs
300 gr
▢
1
tuinkruidenbouillontablet
Maggi
▢
1
pot Chicken-to-night-saté
500 gr
▢
400
ml
kokosmelk
blik
▢
4
eetlepel(s)
knapperbolletjes
Royco
Instructies
Pel en snipper de knoflook.
Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het in ringetjes.
Was de prei en snijd hem in ringen.
Laat de kikkererwten en de maïs uitlekken.
Breng al roerend 4 dl water met het bouillontablet, de knoflook, de peper en de Chicken-to-night aan de kook.
Schep er de erwten, de maïs en de kokosmelk door en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook.
Voeg de prei toe en warm de soep 1 minuut door.
Garneer met de knapperbolletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep